Online afspraak maken

Online afspraak maken

U kunt zelf uw afspraak regelen. Klik op een vrij uur en vul uw gegevens in. Vergeet niet uw afspraak te bevestigen door te klikken op boek uw afspraak. U ontvangt automatisch een e-mail bevestiging (let op uw spambox).

Osteopathie bij baby’s en kinderen

Osteopathie bij baby’s en kinderen

Een kinderlichaam maakt in korte tijd ontwikkelingen door. Osteopathie kan het antwoord zijn om deze ontwikkeling positief te beïnvloeden.

Rugpijn

Rugpijn

Osteopathie probeert de oorzaak van rugpijn vast te stellen. Daarbij wordt naar het functioneren van het hele lichaam gekeken.

 

Maak online een afspraak

AFSPRAAK MAKEN NED  PRENEZ RENDEZ-VOUS EN LIGNE

Via de link hierboven kan u meteen online een afspraak maken. In de online agenda van Osteopaat Luc Vermet  kunt u zelf een afspraak maken op een dag en tijd die u het beste schikt. Gemakkelijker kan niet!  U ziet onmiddellijk wanneer en nog plaats is.

Gelieve het uur van afspraak te respecteren. Niet nagekomen afspraken worden aangerekend.

Een geplande afspraak kan uitzonderlijk maximaal een kwartiertje verschoven worden. Gelieve steeds je confirmatiemail te checken!

De praktijk is gesloten van 21 tot 25 oktober 2019

 

Telefonisch:

02/522 22 75

Wachtdienst BVBO tijdens het weekend: 078 480 484.

Uw persoonsgegevens worden door Luc Vermet verwerkt voor patiëntenzorg. U kan ons, via een verzoek op luc.vermet@skynet.be altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze desgevallend laten verbeteren. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking kunt u inkijken op aanvraag.